طريقه الرغايف المغربيه جميله اوى( بالصور) وكل البنات هيجربوها من سهولتها

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

default طريقه الرغايف المغربيه جميله اوى( بالصور) وكل البنات هيجربوها من سهولتها

مُساهمة من طرف hafssa في الخميس سبتمبر 25, 2008 4:46 am


طريقه الرغايف المغربيه جميله اوى( بالصور) وكل المصريين هيجربوها من سهولتها






انا بصراحه عجبتنى اوى الطريقه دى من منتدى تانى علشان كده قلت انقلهالكم

ويارب تعجبكم







الرغايف



الطريقة سهلة جدا سوف أشرح كل شيء بالصور



الطريقة:

غ500غ
من الدقيق-250غ من السميدة-20غ من الخميرة(الخبر)-ملعقة صغيرة من الملح
-الماء الدفئ -200غ من الزبدة المذابة -كأس شاي من الزيت



طريقة التحضير:



يخلط الدقيق بالسميدة ويضاف إليه الملج و الخميرة الممزوجة بقليل من الماء الدفئ



بالماء الدفئ يخلط الكل للحصول على عجينة تزيت العجينة بقليل من الزيت
وتدعها قليلا لكي ترتاج ثم تصنع منها كويرات صغيرة تدعها مرة ثانية ترتاح
ثم تمدد باليد وتطلى بالقليل من الزبدة أو الزيت حسب الرغبة



تطوى على شكل مربع الطريقة موظحة بالصور



http://img.aljasr.com/icon.aspx?m=blankتم تصغير الصوره ,لمشاهدة الصوره بحجمها الأصلي أضغط هنا.



تم تصغير الصوره ,لمشاهدة الصوره بحجمها الأصلي أضغط هنا.



Click this bar to view the full image.



تم تصغير الصوره ,لمشاهدة الصوره بحجمها الأصلي أضغط هنا.



تم تصغير الصوره ,لمشاهدة الصوره بحجمها الأصلي أضغط هنا.



تم تصغير الصوره ,لمشاهدة الصوره بحجمها الأصلي أضغط هنا.



تم تصغير الصوره ,لمشاهدة الصوره بحجمها الأصلي أضغط هنا.



تم تصغير الصوره ,لمشاهدة الصوره بحجمها الأصلي أضغط هنا.



تطهى فوق مقلات من الوجهين



تقدم إما بالعسل أو الكونفتير (المربى)

او مع جبنة الكاسات








تم تصغير الصوره ,لمشاهدة الصوره بحجمها الأصلي أضغط هنا.

avatar
hafssa
عضو جديـد
عضو جديـد

انثى عدد الرسائل : 26
تاريخ التسجيل : 24/09/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى